NOCTUA NH-U14S TR4-SP3, PWM hladilnik za desktop procesorje AMD TR4/SP3

115,00 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 9010018000108 Šifra: NOCOH-NH-U14S Kategoriji: ,
Teža 1.0300 kg
Manufacturer

Weight

Warranty Months

ZA PODNOŽJE:
AMD TR4 & SP3, za procesorje Ryzen Threadripper / Epyc
TDP: 180W & OC
DIMENZIJE:
Brez ventilatorja: 150(š) x 52(g) mm x 165(v) mm
Z ventilatorjem: 150(š) x 78(g) x 165(v) mm
Dimenzije ventilatorja 140mm (pretok zraka 82,5 CFM / 140,2 m³/h)
HITROST VRTENJA: 300 – 1500 RPM, max. glasnost 24,6 dBA
PRIKLOP : Vhodna moč 1,56 W PWM, voltaža 12 V
MATERIAL: Visoko kakovostna aluminijeva rebra, bakrene hladilne cevke
TEŽA: 1030g z ventilatorjem
DODATNO: večkrat uspešno nagrajena NH-U serija, poseben prilagojena platforma za Ryzen Threadripper / Epyc procesorje, kombninacija visokokavostnih bakrenih in aluminijastih materialov ter kar 140mm premium ventilatorja zagotavlja visoko hladilno zmogljivost, ki zadovolji prav vsakega entuziasta,  PWM podpora and Low-Noise Adapter, SecuFirm2™ montažni sistem, profesionalna NT-H1 termalna pasta

Spletna stran proizvajalca: http://noctua.at/en/nh-u14s-tr4-sp3

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X