Philips TAGH301BL gaming slušalke za računalniške igre

23,44 

14-dnevni denar nazaj garancije

7 na zalogi

Primerjaj
EAN: 4895229119277 Šifra: PHIMM-TAGH301BL Kategoriji: ,
Teža 0.4150 kg
Dimenzije 7.5 × 19.5 × 24 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Lahka zasnova, nastavljiv, na notranji strani oblazinjen naglavni trak, hladilne poliuretanske ušesne blazinice, 40 mm natančne akustične enote, večfunkcijski daljinski upravljalnik in mikrofon za razločljiv zvok prinašajo še pristnejše doživetje igranja iger.

40 mm akustična enota proizvaja zvok brez popačenja
40 mm akustične enote iz neodima zagotavljajo zvok brez slišnega popačenja.

Nastavljiv naglavni obroč za udobno dolgotrajno nošenje
Edinstvena zasnova naglavnega obroča omogoča po meri prilagojeno in udobno namestitev. Skupaj z možnostjo prilagajanja višine, med nošenjem zagotavlja dolgotrajnejše udobje.

Odlična zvočna izolacija zaradi zasnove z akustično neprepustnim hrbtnim delom
Zasnova z zvočno neprepustnim ohišjem je oblikovana z namenom preprečevanja nepotrebnega uhajanja zvoka in popolno ohranitev vseh podrobnosti v zvoku.

Slušalke iz materiala, ki zagotavlja občutek hladu – za največ udobja
Slušalke iz materiala, ki zagotavlja občutek hladu in nastavljivim kotom.

Lahka čezušesna zasnova za dolgotrajnejše udobje med nošenjem
Lahka čezušesna zasnova, prilagodljiv naglavni obroč in mehke blazinice, med nošenjem zagotavljajo optimalno prileganje ter dolgotrajno udobje.

Bogat dinamičen in jasen zvok
40 mm akustične enote iz neodima zagotavljajo mogočne dinamične nizke tone ter jasen zvok. Zasnova z akustično neprepustnim ohišjem zagotavlja odlično zvočno izolacijo, zaradi katere boste v zvoku slišali tudi najmanjše podrobnosti in se povsem zatopili v igranje iger.

Tehnične specifikacije:
Akustični sistem            Zaprt
Tip magneta                Neodim
Impedanca                32 ohmov
Premer zvočnika                40 mm
Največja vhodna moč            20 mW
Občutljivost                102 dB
Frekvenčni odziv            20–20.000  Hz
Dolžina kabla            1,8 m
Regulacija glasnosti        Da
Stikalo za izklop mikrofona        Da

Priloženo:
Vodnik za hiter začetek
3,5 mm priključek

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X