234,72 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6973734680081 Šifra: DREMM-VAC-T10_01 Kategoriji: ,
Teža 6.5000 kg
Dimenzije 25 × 24 × 60 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

20K PA MOČNO SESANJE:
S 26 patenti samo za visokohitrostni motor lahko SPACE 3.0 Motor deluje pri 100.000 vrt./min. Akumulatorski sesalnik T10 lahko ustvari do 120 AW sesalne moči in 20K PA sesalne sile.

DOLGO ČAS RADA IN LOLJIVA BATERIJA:
3 stopnje moči sesanja lahko pokrijejo vse vaše potrebe po čiščenju. Uporabite Turbo način za globinsko čiščenje preprog in preprog; Preklopite na standardni način, da počistite avtomobilske sedeže ali oblazinjenje; Preizkusite Eco način, da poberete prah. Z zamenljivo baterijo lahko podvojite čas delovanja.

5 TEHNOLOGIJ RAFINIRANE FILTRACIJE:
5-stopenjski filtrirni sistem zajame 99,97 % drobnega prahu in delcev velikosti do 0,3 mikrona, da sprosti čist in osvežujoč zrak.

DIZAJN BREZ ZAPLETANJA LASI:
Komplet oblikovanja brez zapletanja las, vgrajenega v valj, lahko odlušči vse dlake hišnih ljubljenčkov ali dolgo dlako, ki bi se ovila okoli valja.

VEČFUNKCIONALNE ŠČETKE:
Ročni sesalnik ima več priročnih nastavkov, vključno s šobo za reže, ščetko 2-v-1 in valjčno krtačo v obliki črke V za različne scenarije.

Nudimo 1-letno garancijo za Dreametech T10.

Uradna stran proizvajalca za dodatne informacije:
https://www.dreametech.com/products/dreame-t10

Product Name  Dreametech Cordless Stick Vacuum T10
Rated Voltage 25.2V
Rated Power 400W
Battery Capacity 2,500mAh
Main Body Weight 1,65kg
Charging Time 3.5 Hours
Motor Model Dreame SPACE 3.0 Brushless Motor
RunTime Up to 60 Minutes
Filtration System Cyclone Filtration System
Suction Pressure Up to 20,000Pa*

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X