291,27 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6973734680098 Šifra: DREMM-VAC-T20_01 Kategoriji: ,
Teža 6.5000 kg
Dimenzije 25 × 24 × 60 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Sesalna moč 150 AW:
Akumulatorski sesalnik lahko ustvari sesalno moč do 150 AW in sesalno silo 25K PA. Ta izjemno močna sesalna moč omogoča, da T20 čisti globlje in temeljiteje kot tradicionalni sesalniki. S 26 patenti samo za visokohitrostni motor lahko SPACE 4.0 Motor deluje pri 125.000 vrt./min.

Oblikovanje brez zapletanja las:
Ste že kdaj imeli lase zapletene v glavno krtačo sesalnika? To ni problem za T20. Zahvaljujoč kompletu oblikovanja proti zapletanju las, vgrajenega v ohišje glavne krtače, ki lahko ostrani dlake, ki bi se med delovanjem ovile okoli valja, vaš Dreame T20 ne bo imel težav, tudi če čistite hišo, polno hišnih ljubljenčkov in ljudi.

4-stopenjski načini dela:
Naši domovi so polni različnih vrst površin, od katerih ima vsaka drugačne potrebe po čiščenju. Kdo pa želi porabiti svoj čas v skrbi zaradi tega? Brezžični sesalnik T20 ima štiri različne načine čiščenja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb in tako spremenite stopnjo sesanja, da ustreza kateri koli površini.

Večnamenske ščetke:
Brezžični ročni sesalnik ima več priročnih nastavkov. Šoba za špranje, krtača 2 v 1 in ščetka za vse površine so enostavni za uporabo in enostavni za namestitev. Zmogli boste vse! Od marmornih tal do avtomobilskih sedežev in težko dostopnih vogalov.

Inteligentna optimizacija sesalne moči:
inteligentni samodejni način sesalnika prilagodi sesalno moč različnim vrstam tal. To zagotavlja globinsko čiščenje celotnega doma, hkrati pa ohranja čas delovanja baterije in življenjsko dobo.

Uradna stran proizvajalca za dodatne informacije:
https://www.dreametech.com/products/dreame-t20

 Product Name Dreametech T20 Cordless Stick Vacuum
 Type VTE1
 Rated Voltage 25.2V
 Rated Power 450W
 Battery Capacity 3000mAh
 Net Weight 1,67kg
 Charging Time 4 hours
 Motor Dreame Space 4.0 High-speed Motor
 Runtime Up to 70 minutes
 Suction Power 150AW
 Vacuum Degree 25,000Pa
 Filtration System Cyclone Filtration System

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X