PowerExpand Direct 6-v-1 USB-C PD Media Hub

56,47 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 194644022143 Šifra: ANKHB-A83620A1 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 4 × 12 × 15 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

PowerExpand Direct 6-v-1 USB-C PD Media Hub

Anker USB C Hub za iPad Pro, PowerExpand Direct 6-v-1 USB C adapter, s 60 W napajanjem, 4K@60Hz HDMI priključkom, 3,5 mm priključkom za slušalke, USB 3.0 vhodom, čitalnikom kartic SD in microSD

Prednost Ankerja:
Pridružite se več kot 55 milijonom, ki jih poganja naša vodilna tehnologija.

Izdelano za iPad Pro:
Zasnovan z enakim minimalističnim slogom in zunanjostjo iz aluminija kot iPad Pro. Ni združljiv z iPad Pro 2021 12,9″.

Vsa vrata, ki jih potrebujete:
pretvorite ena vrata USB-C vašega iPad Pro v ogromnih 6 vrat. Z vrati USB-C, vrati HDMI, 3,5 mm priključkom za slušalke, vrati USB-A in bralnikom kartic SD/microSD imate vse, kar boste kdaj potrebovali.

‘Vivid screen’:
zrcaljenje ali razširitev zaslona v osupljivi 4K@60Hz prek vrat HDMI.

Kaj dobite:
PowerExpand Direct 6-v-1 USB-C PD Media Hub,
potovalna torbica,
vodnik za dobrodošlico,
naša brezskrbna 24-mesečna garancija in prijazna služba za stranke.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X