QNAP NAS strežnik za 1 disk, 1GB ram, 1x 1Gb mreža

121,62 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 4713213518779 Šifra: QNPNS-TS_130 Kategoriji: ,
Teža 1.0000 kg
Dimenzije 7.55 × 21.8 × 27.3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Cenovno ugodan reštitev za domači NAS, za shranjevanje datotek in pretakanje večpredstavnostnih vsebin z SNAPSHOT zaščito

Lahek, tih in vsestranski TS-130. Je popoln vstopni model za domači oblak – NAS. Oblečen v odtenek elegantne otroško modre barve,
se TS-130 udobno prilega vašemu življenjskemu okolju in ustvari pametnejše domače okolje za shranjevanje datotek in zabavo.
S centralnim shranjevanjem in varnostnim kopiranjem datotek v TS-130 lahko preprosto do njih dostopate, jih sinhronizirate
in delite z napravami ter jih zaščitite pred virusi in izsiljevalsko programsko opremo z zaščito SNAPSHOT.
Čaka vas tudi popoln portal za domačo zabavo, ki vam omogoča pretakanje in izmenjavo fotografij, glasbe in video posnetkov
z družino in prijatelji. Ustvarite pameten digitalni dom zdaj s TS-130!

Procesor: Realtek RTD1295 quad-core 1.4GHz processor; 64-bit ARM
Enkripcija: da
Spomin: 1 GB DDR4 (max 1GB)
Ležišča za diske: 1×3.5-inch SATA 6Gb/s, 3Gb/s
Mreža: 1x Gigabit RJ45, opcijsko 5Gb(5G/2.5G/1G/100M) via QNA-UC5G1T USB to 5GbE network adapter
USB: 1x USB 2.0; 1x USB 3.0
Dimenzije: 18,7×66,1x157mm; 0,61kg

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X