QNAP NAS strežnik za 4 diske, 4GB ram, 1x 2.5Gb, 1x 1Gb mreža

500,46 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 4713213516874 Šifra: QNPNS-TS_431P3_4G Kategoriji: ,
Teža 3.5000 kg
Dimenzije 22 × 16 × 17 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

NAS TS-431P3 poganja Annapurna Labs Alpine AL-314, štirijedrni 1,7 GHz procesor. Ima 4 GB DDR3L RAM-a, ena vrata 1GbE LAN in ena vrata 2,5 GbE LAN.
2,5 GbE RJ45 zagotavljaja do 2,5-krat višjo hitrost kot običajni Gigabit Ethernet in omogoča bolj gladko predvajanje večpredstavnostnih vsebin in
vsakodnevno uporabo. TS-431P3 zagotavlja visoko varnost podatkov s podporo 256-bitnega šifriranja AES in različnimi možnostmi
lokalnega/oddaljenega/varnostnega kopiranja v oblaku – vključno z “zaščitnim posnetkom”, ki omogoča, da se datoteke in podatki povrnejo v predhodno posneta stanja,
če so nenamerno izbrisani, spremenjeni ali modificiarni z zlonamerno programsko opremo.

Procesor: AnnapurnaLabs, an Amazon company Alpine AL314, 4-core, 1.7GHz; 32-bit ARM
Enkripcija: Da
Spomin/RAM: 4GB SO-DIMM DDR3, Max 8GB DDR3 (1x8GB)
Diski: 4x 3,5″
Mreža: 1x 2.5 Gigabit Ethernet Port (2.5G/1G/100M); 1x Gigabit Ethernet Port (RJ45)
USB: 3x USB 3.2 Gen 1 port
Dimezije: 169×160×219mm; 2,01kg
Glasnost: 19.5 db(A)

Spletna stran proizvajalca

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X