Sandberg USB-C Dock 2xHDMI+1xVGA+USB+PD docking priklopna postaja

51,96 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5705730136351 Šifra: SNDTI-136-35 Kategoriji: ,
Teža 0.0700 kg
Dimenzije 2.7 × 10.3 × 17.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

S to zelo priročno priklopno postajo za več monitorjev z vhodom USB-C lahko zlahka priključite dva dodatna monitorja preko kabla HDMI ali en monitor preko HDMI ter enega preko VGA.
Priklopna postaja ima tudi tradicionalni vhod USB-A za npr. miško ali zunanji disk, ter napajalnik USB-C PD za dodatno napajanje vašega prenosnika.

Aluminijasto ohišje
Vhod: USB-C moški
Izhodi: 2xHDMI ženski, USB-C ženski (za napajanje do 100 W), 1 x USB 3.0 A ženski, 1 x VGA ženski
Podpira širokozaslonsko razmerje stranic 16: 9 Full HD 4K video pretakanje
Podpira ogledalo za namizni zaslon, način razširitve, način za več zaslonov in način vrtenja zaslona
Visoko zmogljiv grafični vmesnik USB podpira ločljivost 4K/30Hz
Samodejno prepoznavanje vrste monitorja, ločljivosti in funkcij.

OPOMBA: Za povezavo naprav HDMI potrebujete vrata USB-C na vaši napravi, da podpirajo nadomestni način HDMI.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X