SanDisk Extreme microSDXC 512GB + SD Adapter + Rescue Pro Deluxe 160MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3

105,52 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 619659173760 Šifra: SANMC-512G_EXTR_MIC Kategoriji: ,
Teža 0.0700 kg
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Dovolj hitro, da ste v koraku z akcijo
Zagotovite si izjemne hitrosti za hiter prenos, zmogljivost aplikacij in 4K UHD. Ta zmogljiva kartica microSD je idealna za vaš pametni telefon Android , akcijske kamere ali drone. Superhitra pomnilniška kartica SanDisk Extreme microSDXC bere do 160 MB / s in zapisuje do 90 MB / s.  Poleg tega je ocenjena z A2, tako da lahko dosežete hitro delovanje aplikacije za izjemno izkušnjo pametnega telefona.

Prihranite čas pri prenosu vsebine
Hitre hitrosti branja do 160 MB / s9 vam omogočajo, da v manj kot 3 minutah prenesete 1000 fotografij z visoko ločljivostjo in 30 minut videoposnetka 4K (24 GB).

Trajna zasnova za uporabo v ekstremnih okoljih
Kartica SanDisk Extreme microSDHC je odporna proti udarcem, temperaturi je vodotesna in odporni na rentgenske žarke, tako da lahko uživate v svojih dogodivščinah, ne da bi vas skrbelo za trajnost vaše pomnilniške kartice.

Kompatibilnost
Združljiv z microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I in microSDXC UHS-I

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X