SONOFF pametno Wi-Fi SPM 4-relejno stikalo

94,17 

14-dnevni denar nazaj garancije

8 na zalogi

Primerjaj
EAN: 6920075776980 Šifra: SONSH-6920075776980 Kategoriji: ,
Teža 0.7200 kg
Dimenzije 6.6 × 9 × 25.4 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Omogoča priključitev do 32 relejev SPM-4-relay
Na en SPM-main lahko priključite 32 relejev SPM-4. Vsak SPM-4Relay ima 4 izolirane kanale, ki vam pomagajo pri bolj priročnem upravljanju naprav.

Merjenje porabe (Smart Stackable Power Meter)

Merjenje porabe lahko spremljate tako, da na mobilnem telefonu preverite aplikacijo eWeLink. Preprosto pridobite informacije o toku, napetosti in moči.

Podpora do maksimalnega toka 20A/kanal
Vsak kanal lahko podpira maksimalni tok 20A brez strahu za nezmožnost delovanje zahtevnejših porabnikov

Omogoča komunikacijski protokol RS-485
SPM-Main komunicira z releji SPM-4 preko RS-485, kar omogoča večterminalni in stabilen prenos podatkov v primeru daljših vezav

Zaščita pred preobremenitvijo
Ko je zaščita pred preobremenitvijo omogočena, lahko zaščiti vaše naprave pred previsokim električnim tokom

Opomba: Glavno enoto (SPM-MAIN) in 4-relejne merilnike moči je treba uporabljati skupaj. Glavna enota mora biti za delovanje povezana z vsaj enim 4-kanalnim relejem.

Tehnične informacije:

Nazivna napetost
100-240V~ 50/60Hz
Število priključkov 4
Maksimalna obremenitev
20A/kanal ,80A/Skupna maksimalna obremenitev
Brezžična povezava
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
RF 433 MHz Ne
DIY mode Ne
Izjava o skladnosti CE, FCC
Delovna temperatura
-10°C~40°C
Material ohišja PC V0

Spletna stran proizvajalca: https://b2b.itead.cc/spm-4relay.html

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X