SONOFF RF brezžičen daljinski upravljalnik RM433

12,16 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 6920075727623 Šifra: SONSH-IM190314042 Kategoriji: ,
Teža 0.0600 kg
Dimenzije 1.25 × 4.5 × 8.6 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

  • Enostavnost upravljanja: Z daljinskim upravljalnikom enostavno in udobno upravljate svoje gospodinjske aparate v zaprtih prostorih.
  • Priročen za uporabo z napravami RF(radijska frekvenca): Daljinski upravljalnik ustreza napravam, ki se povezujejo preko 433 MHz. S preprostim pritiskom ga lahko hitro seznanite z napravami SONOFF.
  • Uporabniško določljivo: Daljinski upravljalnik ima 8 gumbov. Lahko se prilagodi uporabi 8 napravam.
  • Enostavna namestitev: Daljinski upravljalnik RM433 lahko namestite v dozo tipa 86 ali pa ga pritrdite z dvostranskim lepilnim trakom.
  • Priložena certificirana baterija: Daljinski upravljalnik ima zamenljivo baterijo, ki je varna in dolgotrajna (uporabite baterijo 27 A, 12 V).
Tip produkta Dodatek
Napajanje DC 12V (tip baterije: 27A, vključena)
Brezžična povezljivost RF 433MHz
Delovna temperatura -10°C~40°C
Delovna vlažnost 10% – 90% relativna vlažnost brez kondenzacije
Material ohišja PC V0
Dimenzije 90x46x18mm
Izjava o skladnosti CE, FCC, RoHS
Proizvajalec SONOFF

Spletna stran proizvajalca: https://sonoff.tech/product/accessories/rm433/

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X