23,47 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6920075776560 Šifra: SONSH-6920075776560 Kategoriji: ,
Teža 0.0600 kg
Dimenzije 2 × 6.2 × 6.2 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

  • RF433MHz in podpora protokolu Wi-Fi: Omogoči povezovanje 433MHz RF napravam pri komunikaciji z napravami WiFi in razširi ekosistem pametnega doma.
  • Močna povezljivost, neomejene možnosti: RF bridge podpira dodajanje naprav RF 433MHz , ki jih je izdal SONOFF, kot sta PIR3-RF senzor gibanja in DW2-RF brezžični senzor za vrata/okna.
  • Združljiv s 433MHz daljinskim upravljalnikom: 433MHz RF naprave preprosto preselite v svoj telefon. Združljivim z daljinskim upravljalnikom 433MHz za lažji nadzor. Dodate lahko do 16 naprav in aktivirate 64 programabilnih tipk.
  • RF Alarm & Aktivacija različnih scenarijev: Aktivacija alarma za sprožitev naprave z nastavitvijo pametne scene. Na primer, ko se vrata odprejo (Ujema se s senzorjem vrat/oken DW2) se bodo avtomatsko aktivirale luči v prostoru.

Deluje z SONOFF 433MHz RF senzorji:
PIR3-RF
DW2-RF

Spletna stran proizvajalca: https://sonoff.tech/product/smart-home-security/rf-bridger2/

Tip produkta RF pametni povezovalnik
Napajanje
USB 5V
MCU
ESP8285
Brezžična povezljivost
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Glasovno upravljanje
Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung Smarthings
Izjava o skladnosti
CE, FCC, RoHS
Delovna temperatura
-10°C~40°C
Material ohišja
PC V0
Dimenzije produkta
62x62x20 mm

 

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X