Soocas W3pro prenosna vodna prha modra

47,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6970237662576 Šifra: SOCON-W3PRO_BLUE Kategoriji: ,
Teža 0.7300 kg
Dimenzije 22.1 × 56 × 2.32 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zobna prha je namenjena higieni ustne votline.

Čedalje več ljudi pri nas in po svetu vse bolje skrbi za ustno higieno. To je vsekakor dobra novica za zdrave zobe. Med pripomočke, ki prispevajo k dobremu zdravju zob in dlesni sodi tudi zobna prha, ki je namenjena domači uporabi.

Z njeno pomočjo se očistijo medzobne površine od ostankov hrane in zobnega plaka. Nekateri jo imenujejo tudi ustna prha oziroma vodna prha za zobe.

Za odstranjevanje zobnih oblog prha uporablja močan tok vode, vendar je ne smete zamenjati z električnimi zobnimi ščetkami, ki zobni plak fizično odstranijo iz zobne površine.


Program čiščenja zob 7 + 4


Primeren za vsestransko občutljivo čiščenje ustne votline. • Nova izbira hitrosti in Spot Splashing Mode, ki ustrezata različnim zobozdravstvenim pogojem. • Podpira 1300 impulzov na minuto in omogoča visoko kakovostno učinkovito čiščenje. • Rezervoar za vodo velike prostornine brez pogostega dodajanja vode. (240 ml). • Opremljen s škatlo za shranjevanje nastavkov: sanitarno in čisto. • 80-dnevna življenjska doba baterije.

Garancijska  izjava se nahaja na tej povezavi: Link


Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X