TaoTronics pametna lučka in zvočnik za otroke z aplikacijo in glasovnim upravljanjem

47,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6972103469227 Šifra: TAOGA-TT-CL023 Kategorije: , ,
Teža 0.5490 kg
Dimenzije 11.7 × 14.2 × 14.3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Pomirite nemirne dojenčke: brezhibno predvajanje 25 pomirjujočih zvokov (10 zvokov narave, 7 zvokov živali, 8 zvokov spanja) posnema naravno okolje, 
da pomiri zaskrbljene dojenčke in jim pomaga spati Pomirjujoča mehka svetloba: nočna luč oddaja tolažilni tone svetlobe, ki pomaga med pozno nočno menjavo plenic in hranjenjem;
Svetloba je tako nežna, da ne bo dražila vašega otroka ali motila njegovega spanca. Priročno upravljanje APP: Aplikacija TaoTronics, ki je enostavna za uporabo (na voljo za Android 5.0 ali novejši, iOS 9.0 ali novejši)
vam omogoča popoln nadzor nad prilagajanjem zvoka, glasnosti, barve RGB svetlobe, svetlosti, nastavitvijo časovnika, urnika spanja ali otroka zaklepanje prek 2.4G Wi-Fi Pametno glasovno upravljanje: zvok spanja deluje z Google Home in Amazon Alexa, omogoča vklop/izklop luči in prilagajanje svetlosti svetlobe z glasom od koder koli v hiši Vzpostavite urnik zdravega spanja: ustvarite programe za usposabljanje vašega malčka, kdaj je čas za spanje ali vstajanje,
z več svetlobnimi barvami in zvočnimi načini, tako da lahko celotna družina uživa v rutini zdravega spanja.

TaoTronics spalno zvočna terapina združuje vlogi zvočnega aparata in nočne luči v eno napravo, ki je enostavna za uporabo.
Ponuja popolno sprostitev tako za vas kot za vašega otroka, ponuja 25 naravnih zvokov , ki pomirjajo imetljive dojenčke, in sveti z mehko svetlobo,
da pomiri vašega malčka in spodbudi sladke sanje.
Za dodatno udobje lahko prilagodite vse nastavitve prek gumba na napravi, z aplikacijo TaoTronics ali z glasovnim upravljanjem.

2
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X