75,31 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6972103468664 Šifra: TAOGA-TT-AF001 Kategorije: , ,
Teža 6.2600 kg
Dimenzije 34 × 29.8 × 29.8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Manj olja, bolj zdrava izbira: z malo ali nič olja še vedno ohranite globoko ocvrto hrustljavo teksturo hrane; kombinirana košarica za cvrtje in ponev ločuje hrano v košarici od maščob in olja, ki kapljata po ponvi.

Enakomerno in zmogljivo ogrevanje: vroč zrak kroži okoli hrane za hitrejše kuhanje obrokov zahvaljujoč 1750W močnemu vgrajenemu ventilatorju in 360 ° sistemu za konvekcijo zraka.

Cook Like a Pro: zračni cvrtnik ponuja 11 prednastavljenih menijev z natančnimi nastavitvami časa in nadzorom temperature s pomočjo tehnologije TaoTemp, da zagotovi odlične rezultate za živila, kot so meso, morski sadeži in zelenjava ter vključuje kuharsko knjigo, ki vsebuje 50 priljubljenih receptov.

Postrezite družinske obroke: Velikanska 6-litrska košara za cvrtje zlahka prilega celega piščanca za 3-6 oseb – odlično za večerje; posoda je globoka, da med hrano in grelnimi cevmi ostane dovolj prostora, da se prepreči pregrevanje.

Hitro čiščenje: Odstranite nelepljivo kovinsko košaro za cvrtje s ponve, brez truda sperite in obrišite vodo – ali pa jo preprosto vstavite v pomivalni stroj.

Uporabniku prijazen izklop

Preprosto izvlecite ponev, da med kuhanjem preverite hrano, saj se cvrtnik varnostno ustavi če posode ni v notranjosti in nadaljuje s kuhanjem, ko jo vrnete nazaj.

Varna iz vzdržljiva

Varno kuhajte in jejte z zračnim cvrtnikom TaoTronics, ki je sestavljen iz toplotno odporne lupine vrhunskega PP materiala, kovinske ponve in košare ter vedno hladnega ročaja košare.

Enostavna za čiščenje

Nelepljiva površina košare omogoča enostavno brisanje nereda. Košara je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju, kar je enostavno za čiščenje zasedenih gospodinjstev.

Povezava do spletnega mesta proizvajalca:
https://www.taotronics.com/products/tt-af001-6-quart-air-fryer

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X