Teamgroup T-CREATE Expert 16GB Kit (2x8GB) DDR4-3600 DIMM PC4-28800 CL18, 1.35V + DARILO USB ključek T183 32GB

66,63 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 765441654785 Šifra: TEAME-16GB_DDR4_36_4 Kategoriji: ,
Teža 0.1200 kg
Dimenzije 1 × 16 × 10 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

T-CREATE serija pomnilniški modulov predstavlja višji kakovostni rang pomnilnikov za naprednejše uporabnike s stabilnim delovanjem tudi pri višjih hitrostih!

10-slojna zasnova vezja s profesionalno zaščito pred motnjami
Posebna 10 slojna zasnova vezja z zaščito pred motnjami ima boljšo sposobnost obdelave zvoka, kar ustvarjalcem omogoča izdelavo animacij, urejanje ali obdelavo brez zaostajanja.

Prilagojen kondenzator, odporen na visoke temperature
Prilagojeni kondenzator v notranjosti lahko prenese visoko temperaturo, ki jo povzroči ustvarjanje velikih datotek med delovanjem, in ohranja stabilno izhodno napetost.

Visoko učinkovita večopravilnost
Ustvarjalci lahko hkrati izvajajo več operacij, ne glede na to, ali gre za prenos datotek ali operacije z dolgimi čakalnimi dobami in s tem močno izboljšajo delovno učinkovitost ter izpolnijo potrebe večopravilnosti.

SPECIFIKACIJE:
Serija: T-CREATE EXPERT
Format: DIMM
Tip: DDR4
Kapaciteta: 16GB Kit (2x8GB)
Št. modulov: 2
Hitrost: 3600 MHz / 28800 MBs
Latence: 18-22-22-42
DIMM tip: Unbuffered
ECC: NON-ECC
Št. pinov: 288
Napetost: 1.35V
Barva: Srebrna
Hladilnik: Aluminij
Ostalo: 10 layers circuit design with professional anti-noise feature, customized high-temperature resistnant capacitor

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X