Ubiquiti napajalnik PoE,48V, 802.3AT

21,52 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 817882027205 Šifra: UBINT-0076 Kategoriji: ,
Teža 0.1600 kg
Dimenzije 3.5 × 6.2 × 9.3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Kompakten adapter, ki lahko zagotovi 30W PoE+ na U6 LR, U6 Pro in drugih napravah 802.3at.

Injektor 802.3at PoE+ (U PoE AT) je zasnovan za napajanje naprav 802.3at PoE+.
U PoE AT zagotavlja do 30 W PoE+, ki se lahko uporablja za napajanje dostopne točke WiFi 6 dolgega dosega (U6 LR), Pro (U6 Pro) in drugih naprav, ki se držijo standarda 802.3at PoE+.
Zagotavlja tudi izboljšano zaščito pred električnimi sunki.

Lastnosti:
– Zagotavlja do 30 W PoE+
– Združljivo z napravami U6 LR, U6 Pro in drugimi napravami 802.3at PoE+
– Zaščita pred prenapetostjo in vpenjanjem
– AC kabel z ozemljitvijo

Specifikacije:
– Izhodna napetost: 48VDC @ 0.65A
– Gigabit LAN: DA

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X