UGREEN Cat6 Ethernet pleten kabel 10/100/1000 1M - polybag

2,88 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6957303876785 Šifra: UGRTI-70678 Kategoriji: ,
Teža 0.1200 kg
Dimenzije 2 × 10 × 12 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Gigabitni ethernetni kabel:
Ethernetni kabel UGREEN Cat6 podpira prenos podatkov do 1000 Mb / s (10 -krat v primerjavi s Cat5e s 100 Mb / s) in pasovno širino 250 MHz (2,5 -krat v primerjavi s Cat5e s 100 MHz).
To je popolna izbira za igranje iger, spletno pretakanje videa, nalaganje, nalaganje itd.

Univerzalna združljivost:
S priključkom RJ45 je lahko kabel UGREEN Cat6 Ethernet združljiv z računalniki, prenosnimi računalniki, modemi, usmerjevalniki, PS5, PS4, PS3, X-Box 360, X-Box One, stikalom, omrežnimi stikali, ADSL, omrežnimi vmesniki, zvezdišča in druge omrežne naprave.
Lahko pa je tudi popolnoma nazaj združljiv s Cat5e, Cat5.

Vzdržljiv pleteni dizajn:
UGREEN kabel Ethernet Cat 6 je ovit s kakovostnim bombažnim pletenim kablom, zaradi česar je kabel močnejši in trpežnejši.
Test dokazuje, da je ta internetni kabel mogoče upogniti vsaj 10000-krat brez prekinitve in je zelo primeren za dolgotrajno uporabo.

Zasnovan proti motnjam:
UGREEN internetni kabli Cat 6 so zasnovani s 4 oklopljenimi zvitimi pari.
Ta zasnova lahko močno zmanjša motnje in preslušavanja iz sosednjih parov in drugih kablov, s čimer postane hitrost omrežja hitrejša in stabilnejša.

Bolj zanesljiv z visoko kakovostjo:
UGREEN Ethernet kabel je izdelan iz čiste bakrene žice in pozlačenega bakra, kar je lahko zelo učinkovito za zmanjšanje izgube med prenosom podatkov, pri tem pa ohrani visoko zmogljivost omrežnega kabla ves čas.

SPECIFIKACIJE:
Tip: CAT 6
Hitrost prenosa: do 1000Mbps 250Mhz
Dizajn: Okrogel, pleten kabel
Konektor: RJ45, pozlačen
Material: 100% bakrena sredica
Dolžina: 1M

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X