Ugreen priklopna postaja (docking station) za MacBook + RJ45 - box

74,28 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6957303859849 Šifra: UGRTI-50984 Kategoriji: ,
Teža 0.4000 kg
Dimenzije 2.5 × 6.5 × 17 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

USB-C polnilna postaja z možnostjo napajanja

Polnjenje preko USB-C za Macbook, ki temeljijo na protokolu polnjenja PowerDelivery, ki omogoča hkratno prenašanje podatkov in polnjenje naprav. 

4K UHD izkušnja z visoko ločljivostjo

Izhod HDMI omogoča, priklop dodatnega zaslona. Zagotavlja preprosto povezavo na skoraj vsakem zaslonu ali monitorju z visoko ločljivostjo in podpira ločljivosti do 3840×2160/30Hz.

Super Speed ​​USB 3.0 in RJ45

Podpira super prenos podatkov do 5Gb/s, 10x hitrejši od USB 2.0, kar omogoča prenos HD filmov ali datotek v samo nekaj sekundah. Možnost fizične povezave na internet preko vhoda RJ45 zagotavlja stabilno in hitro povezavo v svet. 

Varna povezava z multi zaščito

Z vgrajeno zaščito za prenapetostno in prenapetostno napetost lahko ta pretvornik USB C varuje vaše digitalne naprave in podatke.Kompatibilnost z Thunderbolt 3 in hkratno polnjnje z enako hitrostjo, kot jo omogoča originalni Apple napajalnik do 87W. 

 Lastnosti

 • Izhodi: 3x USB 3.0 ženski, 1x HDMI (podpora 4K*2K/30Hz, 1x USB-C 3.1 do 5Gpbs, 1x USB-C s PowerDelivery, RJ45 10/100/1000Mbps Ethernet
 • Mere: 125 x 38,5 x 12,5 mm
 • Primerno za:
  • Macbook Pro 2016
  • Macbook Pro 2017
  • Macbook Pro 2018
  • Macbook Pro 2019
  • Macbook Air 2017
  • Macbook Air 2018
  • Macbook Air 2019
  • Macbook Air 2020
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X