Ugreen USB-C na 3xUSB3.0 + HDMI + RJ45 + SD & TF hub siv - box

86,11 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6957303855384 Šifra: UGRTI-50538 Kategoriji: ,
Teža 0.1000 kg
Dimenzije 4 × 10 × 15 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Ugreen Type C multifunkcijski hub (HDMI)
USB-C Power Delivery podpirajo polnjenje PowerDelivery (max 20V 3A), namenjeno za Macbook, ChromeBook Pixel in druge USB-C naprave, ki temeljijo na protokolu polnjenja PD za napajanje.

Žično gigabitno omrežje za stabilen dostop do interneta
USB Type C Ethernet Adapter je opremljen z RJ45 priključkom, ki podpira hitrost do 1000Mbps preko ethernet priključka na adapterju in omogoča uživanje stabilnem dostopu do interneta.

Super Speed ​​USB 3.0 in bralnik kartic SD TF
USB 3 na 3 vrata USB 3.0 hub podpira hitrejše sinhroniziranje podatkov do 5Gb/s, 10x hitreje kot USB 2.0, kar omogoča prenos HD filmov v samo nekaj sekundah. Bralnik kartic vrste C enostavno razširja SD in TF reže na vaš računalnik. Dve kartici, ki ju hkrati uporabljate, vas bosta odvrnili od stalnih izklopov in ponovnega priklopa.

Reža SD: Podpora UHS-I (SD, SDXC, SDHC, RS-MMC)
Reža TF: podpora UHS-I (mikro SD, mikro SDHC, mikro SDXC)

Varna povezava z multi zaščito
Z vgrajeno zaščito za prenapetostno in prenapetostno napetost lahko večnamenski USB C pretvornik ohrani vaše digitalne naprave in podatke varne.

Priključki:
1x HDMI
3x USB 3.0
1x SD reža UHS-I (SD, SDXC, SDHC, RS-MMC)
1x TF reža UHS-I (Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC)
1x RJ45 (10/100/1000)
1x USB-C (za polnjenje max 20V 3A)

Opombe:
1. Prosimo, da pred odstranitvijo pomnilniške kartice pravilno izvržete pomnilniško kartico, da se izognete izgubi podatkov na pomnilniški kartici.
2. Za ločljivost 4K naj bo dolžina kabla HDMI maksimalno 5M.
3. Prosimo NE uporabljajte zvezdišča za polnjenje katere koli naprave.
4. Podpora brez gonilnika: Mac OS, Windows 10; Potrebujete namestitev gonilnika: Windows 7/8 / 8.1.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X