13,09 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6957303836321 Šifra: UGRTI-30632 Kategoriji: ,
Teža 0.0600 kg
Dimenzije 2 × 7 × 12 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Adapter za slušalke s USB C konektorjem
Ugreen adapter za slušalke je primeren za vse telefone, ki nimajo vtiča za slušalke, za polnjenje pa uporabljajo Type C konektor. Vtič-priključek za slušalke meri 3,5 mm.

Lastnosti:

– Podpora: CTIA / OMTP z daljinskim upravljalnikom in vsemi običajnimi slušalkami
– Prevodnik: Emajlirani baker
– Dolžina: 10cm
– Vklopi in igraj

Omejena združljivost:
Brez vgrajenega DAC nabora čipov ta adapter USB C na 3,5 mm priključek za slušalke podpira samo navedene naprave:
Huawei P40 / P40 Pro / P30 Pro / P20 / P20 Pro / Mate 20 Pro / Mate 20 RS / Mate10 Pro / Nova 7 Pro / Nova 6 / Nova 5 Pro / Nova 5t // MediaPad M6 8.4 “/ MediaPad M5 8.4”, OnePlus Nord / 9/9 Pro / 8T / 8 Pro / 7T / 7T Pro / 7 Pro / 7 / 6T,
Mi 11/10 Pro / Mi 10 / Mi 9 / Mi 8 / Mi 6, Honor 20 Pro / Note 10. 4-polni ženski priključek TRRS Aux podpira slušalke OMTP & CTIA, slušalke, avtoradio, zvočnik.

Opomba
1. Ne podpira: iPad, iPad Pro, Google Pixel.
2. Pri Apple slušalka ne podpira spremembe glasnosti. 

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X