212,93 

14-dnevni denar nazaj garancije

6 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115790171 Šifra: VONEV-3500232 Kategoriji: ,
Teža 15.0000 kg
Dimenzije 36 × 42 × 53 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

40V akumulatorska kosilnica

S pomočjo 40-voltne baterije, ki je zamenljiva v celotnem 40-voltnem območju in je v prozornem pokrovu baterije, kosite svojo trato z lahkoto.

Izbirajte med petimi nastavitvami višine košnje za popolno višino košnje: 25/35/45/55/65 mm.

Širina košnje 330 mm omogoča učinkovito košnjo, hitrost kosilnice brez obremenitve 3600 vrt/min pa bo v kratkem času napolnila prostoren 30-litrski zbirni zaboj, ki ga je enostavno izprazniti. Na voljo je tudi funkcija mulčenja, da obrezovanje ostane na vaši trati, saj je to lahko dobro za splošno zdravje vrtne trave.

Električna kosilnica ima premer koles 14 cm spredaj in 28 cm zadaj. Ergonomsko ovijanje okoli sprožilca celotne širine in zložljiv ročaj za nošenje zagotavljata udobno izkušnjo.

Ročaj za vrhunski oprijem in zložljivo ohišje omogočata prenosljivost in shranjevanje. Za maksimalno podporo lahko izberete tudi pet položajev ročaja.

Neomejena s kablom, košnja trate še nikoli ni bila enostavnejša, visokokakovostno rezilo pa zagotavlja dolgotrajen natančen kos.

Uporaba priloženega baterijskega paketa in hitrega polnilnika povzroči enourni čas polnjenja, ki omogoča 25 minut delovanja brez obremenitve.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X