Vonhaus akumulatorski vijačnik 50-delni set

31,95 

14-dnevni denar nazaj garancije

7 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115710957 Šifra: VONDV-3500053 Kategoriji: ,
Teža 1.0000 kg
Dimenzije 4.5 × 1 × 14.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Komplet akumulatorskih izvijačev in nastavkov VonHaus Rose Gold

Ta VonHausov komplet je več kot le vaš povprečen komplet izvijačev in nastavkov, tako praktičen kot privlačen.

Zasnovan za sodoben trg, je eleganten, lahek in kompakten, z vsemi deli shranjenimi v priročnem kovčku za shranjevanje, z njim je enostavno manevrirati iz sobe v sobo,
raznolikost vključenih nastavkov pa pomeni, da se lahko lotite katere koli naloge.

Ta eleganten akumulatorski vijačnik vam daje svobodo pri hitrem popravljanju, postavljanju polic, nameščanju omaric in opravljanju številnih drugih DIY opravil s tako lepim orodjem, kot bo končni rezultat!

Poleg tega, ker je popolnoma brezžičen, vam na poti ne ovirajo nobeni omejevalni napajalni kabli, kar pomeni, da ga lahko uporabljate v zaprtih prostorih ali na prostem, lahko pa ga celo vzamete s seboj v avto na potovanje.

Priročne funkcije

Izvijač ima LED lučko, ki vam pomaga videti svojo pot do uspeha DIY - tudi v temnem in prašnem kotu. ¼” vrteča se vpenjalna glava za hitro sprostitev omogoča enostavno menjavo nastavkov sredi dela.

Zasučen ročaj omogoča enostavno vstopanje v tesna mesta.

Priložen je polnilnik in 1300 mAh Li-ion baterija, ki se napolni v 3 urah, tako da lahko porabite manj časa za čakanje in več časa za DIY-ing!

Vsi deli so shranjeni v priročni plastični škatli za shranjevanje z elegantno ploščo.

Navodila prenos
 
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X