VonHaus Bokashi set za kompostiranje odpadkov

47,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115795022 Šifra: VONDV-3000502 Kategoriji: ,
Teža 4.5000 kg
Dimenzije 52.5 × 32 × 26 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Vsako leto proizvedemo več 10 milijonov ton odpadne hrane iz gospodinjstev, kar močno poveča naše emisije ogljika in hitro napolni odlagališča. Eden dobrih načinov za pomoč okolju je kompostiranje!

Genijalna metoda recikliranja hrane, bokashi koši so dovolj kompaktni, da jih lahko uporabite tudi v majhnih stanovanjih, brez smradu ali sadnih muh. Preprosto dajte vanjo odpadno hrano, vključno s kuhano hrano in mesom, ter potresete z nekaj bokashi otrobi. Dobre bakterije v otrobih  fermentirajo vaše odpadke v 2 tednih, kar vam omogoča kompostiranje večjega števila živil. Ko vaši odpadki fermentirajo, uporabite cedilo, da odcedite tekočino, ki jo lahko uporabite za rast sobnih rastlin, nato pa vsebino prenesite na vrt ali kompostnik.

Set vključuje:

  • 2 18L bokashi koša z nepredušnimi pokrovi, odtočnimi pladnji in odtočnimi pipami
  • 1 merica/skodelica za odtekanje tekočine
  • 1 potisno orodje
  • 1 kg Bokashi Bran, ki zdrži pribl. 2 meseca
  • Celotna knjižica z navodili

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/2-bokashi-bins

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X