VonHaus ekscentrični polirni stroj z dodatki 3500023

103,59 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115708992 Šifra: VONDV-3500023 Kategoriji: ,
Teža 3.8500 kg
Dimenzije 10 × 20 × 30 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

VonHaus ekscentrični orbitalni polirni komplet

Naj bo vaš avto, čoln ali motocikel videti kot nov s tem kompletom VonHaus Random Orbital Polisher Kit.

Z lahkoto dosežete visok sijaj, popolnoma gladek in zaščiten zaključek. 
Zahvaljujoč številnim pripomočkom je to orodje zasnovano tako, da ustreza različnim materialom – vključno s plastiko, aluminijem in ploščicami. Dosežite vrhunske rezultate Impresivni 600 W motor in 6 nastavitev variabilne hitrosti zagotavljajo vso hitrost, potrebno za nežno ali trdno obdelavo površin - in ohranja enakomerno hitrost vrtljajev, tudi pri majhnem pritisku. Razpon hitrosti se giblje od 1500-6800 vrt / min. Ta ekscentrični polirnik je opremljen s funkcijo počasnega zagona za učinkovito porazdelitev laka, preden doseže polno hitrost. Popoln komplet! Ta celoten komplet je opremljen s 4 6 ”(150 mm) blazinicami za poliranje in poliranje. Vsebuje tudi krpo iz mikrovlaken in pralno rokavico za pomoč pri pravilni pripravi površine pred poliranjem. 1 X Rdeča: trdo za odstranjevanje prask, vrtincev in oksidacije. 2 X Rumena: nanos srednjega laka in odstranjevanje lahkih vrtinčastih sledi. 1 X Črna: mehka za poliranje. Nastavljiv ročaj Kompakten in lahek s samo 3 kg, 150 mm polirnik ima koristi od ergonomskega ročaja tipa D za večje udobje pri daljših obdobjih delovanja. Specifikacija Vhodna moč: 600W Hitrost vrtenja: 1500-6800 / min Ključ za odstranitev osnove X 1 Hex ključ X 1 180 mm Priključna plošča X 1 6m kabel Združljivo z blazinicami za poliranje s 5-palčnim navojem. Podloga mora biti z nastavkom in zanko.

Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/random-orbital-polisher-kit

Navodila: link

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X