VonHaus lesen podstavek za monitor s poličko

18,76 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115789502 Šifra: VONTV-3000242 Kategoriji: ,
Teža 16.2500 kg
Dimenzije 46 × 33 × 27 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Stojalo iz elegantnega črnega lesa ima veliko prostora za shranjevanje, kar pomaga povečati prostor na mizi in odpraviti nered. Z namenskim držalom za telefon in sistemom za upravljanje kablov lahko svoje pripomočke in žice ohranjate čiste in napolnjene. Uporabite polico za shranjevanje pomembnih dokumentov, beležnic ali tipkovnice, da bo vaš delovni prostor urejen.

  • Povečajte prostor na mizi in ostanite produktivni, slednji VonHaus lesen podstavek vam nudi veliko prostora za shranjevanje.
  • Izboljšana drža – enostavno zaščitite vrat in hrbet tako, da dvignete zaslon. 
  • Večnamenska uporaba – s prostorom za vaš telefon, kable in platformo za držanje monitorjev, prenosnikov ali česar koli, kar potrebujete.
  • Dimenzije: Š390 x D260 xV140 cm
  • Nosilnost: do 10 kg
  • Navodila link

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/2tier-wood-monitor-stand

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X