VonHaus polnilni kabel za električne avtomobile, 5m

94,25 

14-dnevni denar nazaj garancije

2 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115789052 Šifra: VONDV-3500214 Kategoriji: ,
Teža 3.0000 kg
Manufacturer

Weight

Warranty Months

VonHaus 5m polnilni kabel za avtomobile tipa 2 do tipa 2 EV 32A

Vrnite se na cesto s tem 5-metrskim polnilnim kablom tipa 2 do tipa 2 32A EV. Primerno za domačo ali javno uporabo, v zaprtih prostorih ali na prostem, bo vaš avto napolnjen in pripravljen na vožnjo v hipu. 

Tehnične podrobnosti

  • To je moški na ženski polnilnik tipa 2 do tipa 2 s 7 zatiči, kar pomeni, da je združljiv s široko paleto vozil tipa 2, vključno s Tesla, BMW, Mercedes, Mini, Nissan 2018 Leaf, Volvo, Hyundai, KIA, Jaguar, Audi , Porsche, Range Rover in še več.
  • Primeren za vtičnice 16 A in 32 A z enofazno močjo 7,2 kW.
  • Raztegovanje do 5 m pomeni, da je ta kabel primeren za uporabo doma ali javnih polnilnih vratih, priložena pa je tudi torbica, da je popoln za potovanja. Upoštevajte, da ta kabel ni primeren kot podaljšek, zato ga priključite naravnost v vir.
  • Pri temperaturnem območju -30° do 50°, je zanesljiv za notranjo in zunanjo uporabo v vseh letnih časih. In čeprav je odporen na prš in ima oceno vodoodpornosti IP54, ni priporočljiv za uporabo v močnem dežju ali hudem vremenu.
  • Kabel je izdelan iz trpežne termoplastike, silicijeve gume in bakrene zlitine, ima TUV certifikat in CE skladen, da ste varni in pripravljeni na naslednjo pot.

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/5m-type-2-ev-charging-cable

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X