VonHaus ročni sesalnik za suho/mokro čiščenje

41,39 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115709098 Šifra: VONDV-3000041 Kategoriji: ,
Teža 1.3800 kg
Dimenzije 43.6 × 14.6 × 13 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

14,8 V VonHaus ročni sesalnik za suho in mokro čiščenje

  • Ročni sesalnik je popolnoma brezžičen in izjemno enostaven za uporabo – preprosto ga vklopite in uživajte do 20 minut 14,8 V in 6000 Pa moči sesanja, kjer koli ga potrebujete.
  • Uporabniku prijazen in vsestranski, poslovite se od omejujočih, zapletenih žic.
  • Uporabite orodje za reže in težko dostopna mesta ter gumijasto šobo za mokro čiščenje.
  • Lahka in ergonomska oblika za udobno upravljanje.
  • Polnilna postaja je pritrjena na steno. 4-6 urni čas polnjenja vas bo pripeljal do sesanja v hipu. LED indikator vas obvesti, ko je vaš stroj popolnoma napolnjen. Ročni sesalnik je opremljen z rezervnim filtrom, čeprav ga je mogoče večkrat oprati, preden ga je treba zamenjati.

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/14.8v-handheld-wet-dry-vacuum

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X