122,45 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115789199 Šifra: VONEO-3500219 Kategoriji: ,
Teža 12.0000 kg
Dimenzije 40 × 31 × 26 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

VonHaus stoječi kombinirani brusilnik – 25x760mm tračni in 125mm disk brusilnik

 • S pomočjo te naprave boste dobili odlične rezultate, slednji tračni in disk brusilnik je idealen dodatek za vsako delovno mizo.
 • Brusilnik je opremljen z nastavljivo mizo za brušenje, ki se nagne pod kotom 0° – 45° glede na vaše potrebe.
 • Brusilnik ima tudi 35 mm odprtino za odsesavanje prahu, ki vam pomaga ohranjati urejen delovni prostor in prihrani čas pri čiščenju.
 • Zmogljivost:  250 W in 2980 vrtljajev na minuto
 • Za vašo varnost ima za zaščito tudi magnetno varnostno stikalo NVR in gumb za preprečevanje ponovnega zagona nevarnosti.

Priloženi so 3 diski  in 3 trakovi za večnamensko uporabo za vrsto delovnih mest. Vključuje pa tudi:

 • 3 brusilni trakovi (80#, 120# in 240#) – 25 x 760 mm (1×29″) 
 • 3 brusilni diski (80#, 120#, 240#) – 125 mm (5″)
 • Teža: 10,5 kg
  Dimenzije: 400 x 310 x 260 mm

 • Navodila link

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/disc-and-belt-sander

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X