VonHaus UV sesalnik za ležišča

44,21 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115790089 Šifra: VONDV-3500223 Kategoriji: ,
Teža 1.0000 kg
Manufacturer

Weight

Warranty Months

VonHaus UV sesalnik za ležišča

Ta UV sesalnik za ležišča, ki pomaga izboljšati higieno vašega doma, je vrhunsko orodje za čistejši in varnejši dom. Z UV-svetlobo, ki prodira v površine in odstrani škodljive organizme, ter močnim vibracijskim mešalnikom za čiščenje pršic, ki živijo v vaši vzmetnici, ta sesalnik zagotavlja pravilno, globoko čiščenje.

Super sesalna moč 350W in 8000Pa odstranjuje prah in umazanijo s površine ter pod površino, za raven čiščenja, ki je običajen sesalnik ne bi mogel nuditi. Tako boste zmanjšali tveganje za alergije ali bolezni, ki jih povzročajo pršice ali bakterije.

Zmogljiv, a enostaven za uporabo, ta sesalnik je lahek in ga lahko uporabite na vsem oblazinjenem pohištvu in ležiščih po vašem domu.

Z 0,3 l škatlo za prah in HEPA filtrom je ta sesalnik enostavno, varno in higienično izprazniti. Eleganten in kompakten dizajn s 4-metrskim kablom ima ta UV posteljni sesalnik dolg doseg, vendar ga je enostavno shraniti, ko s čiščenjem zaključite.

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/bed-uv-vacuum

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X