33,84 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 5060192527933 Šifra: VONDV-2500460 Kategoriji: ,
Teža 0.8000 kg
Dimenzije 10.9 × 18 × 20.4 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Ventilator za kamin s 4 rezili

  • Imate samostoječo peč, kamin ali gorilnik na drva, poskrbite, da bo njegova toplota šla še še dlje z VonHaus ventilatorjem. 
  • Izdelan iz črnega aluminija s štirimi velikimi lopaticami za največji pretok zraka, a hkrati tihim delovanjem.
  • Okolju prijazen in ekonomičen ventilator bo učinkovito razporedil toploto iz vaše peči po prostoru.
  • Najbolje je, da ga postavite na sam kamin, tako da se ob prižigu začne toplota dvigovati in se ventilator peči samodejno vrti. Ventilator bo hitro začel razporejati toploto po prostoru, kar pomeni, da vam ni treba povečati ogrevanja.
  • Poganja ga termoelektrični modul, ki deluje kot mini generator, ki napaja motor ventilatorja in ustvarja njegovo vrtenje.
  • Z največjim pretokom zraka 180 CFM in začetno temperaturo 50 stopinj je to učinkovit način za ogrevanje vašega doma, poleg tega pa niso potrebne baterije ali vtiči!

Dimenzije: Š18 x D 10,9 x V 20,4 cm

Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/4-blade-stove-fan-vonhaus

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X