56,47 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5060351495561 Šifra: VONGA-2013124 Kategorije: , ,
Teža 3.0000 kg
Dimenzije 12 × 13 × 17 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Ta vsestranski kuhinjski aparat deluje kot mešalnik, izdelovalec smutijev, mlinček in centrifugalni sokovnik.

Izbirate lahko med 2 nastavitvama hitrosti ali pulzno funkcijo za mletje oreščkov ali kavnih zrn, pripravo smutijev, juh ali sokov in še veliko več.

Dodatki: Vaš mešalnik 4-v-1 ima nastavek za mletje z 2 rezili iz nerjavečega jekla, nastavek za mešanje s 4 rezili iz nerjavečega jekla ter sistem filtra za sok.

Nastavek za mešanje lahko uporabite tudi za drobljenje ledu za pripravo smutijev.

Skodelice in vrči vključeni.

V kompletu je priložen 1L vrč za mešanje smutijev in večjih količin. Priložena sta tudi 2 kozarca za mešanje (1 X 500 ml in 1 X 300 ml), ki ju lahko pritrdite na stroj ali zaprete s pokrovom. Vključuje tudi 2 skodelici po 500 ml s športnimi pokrovčki in ročaji za pitje.

Navodila za uporabo in garancijska izjava prenos

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X