VonShef 5-delni komplet pripomočkov za pripravo kave

18,76 

14-dnevni denar nazaj garancije

5 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5056115733901 Šifra: VONGA-1000362 Kategoriji: ,
Teža 3.2800 kg
Dimenzije 0.07 × 3.6 × 4.6 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Z našim 5-delnim kompletom za kavo uživajte v kavni standardni kavi iz udobja svojega doma.

Vključno z vsem, kar je potrebno za izdelavo popolne skodelice, se vam za okusen kapučino ni več treba zanašati na trgovine!

Z zajemalko in sponko za kavo 2-v-1 lahko poiščete svojo popolno količino kave in zaprete vrečko za dolgotrajno svežino. Vrč za penjenje mleka omogoča pokritje kavnega seznama, od kapučina do latteja in tudi vroče čokolade! Dve priloženi šabloni lahko uporabite za ustvarjanje elegantnega latte arta s penastim mlekom, čokoladni stresalnik pa je kot nalašč za dodajanje sladkega zaključka vaši pijači. Napolnite s čokolado, cimetom ali karkoli želite, fina mrežica omogoča dosledno fino prašenje vsakič.

Komplet je izdelan iz nerjavnega jekla, enostaven za čiščenje in dolgo obstojen ter se izkaže kot zanesljiv prijatelj poznavalcu kave.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X