14,98 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5060147559019 Šifra: VONGA-1507151 Kategoriji: ,
Teža 0.4500 kg
Dimenzije 15 × 12 × 22 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

500 ml vrč za omako iz nerjavečega jekla

Postrezite omako v slogu s tem dvojno izoliranim omako na hladen dotik.

Noben tradicionalni nedeljski obrok ne bi bil enak brez vrča vroče omake. Težava je v tem, da ko se vsi usedejo in je pečenka izrezana, se omaka verjetno že ohladi.

Ta vrč za omako iz nerjavečega jekla VonShef rešuje ta problem naenkrat. Ima dvojno izolirano steno in pokrov na tečajih, ki ohranjata vsebino bolj vročo dlje, tako da lahko še vedno prelijete okusno omako, ko se lotite drugega obroka.

Kapaciteta 500 ml
Iz nerjavečega jekla, galvaniziran pokrov in ročaj.
Omačni vrč z dvojnimi stenami ohranja vsebino vroče dlje časa.
Praktični pokrov na tečajih za uporabo z eno roko.
Vrč ima širok izliv, tako da lahko gostejše tekočine gladko izlivajo, in močan ukrivljen ročaj za enostaven oprijem.

To je lep servirni vrč, ki bi krasil vsako mizo.

Prav tako vam ga ni treba shraniti za omako, ta vsestranski izolirani vrč je idealen za omake, omako, kremo, smetano, mleko in sok – vse, kar bi radi ohranili toplo ali hladno med obrokom.

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X