14,04 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5060351499217 Šifra: VONGA-1507603 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 5 × 40 × 5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zračno suhe domače testenine na pristen način z VonShef zložljivim sušilnim stojalom.

Preizkušena metoda, ki se uporablja že stoletja, je stojalo za sušenje ravno tisto, kar potrebujete, če pripravljate serijo testenin in jih shranite za pozneje.

Idealno za sušenje različnih vrst testenin, vključno s špageti, tagliatelle, fettuccine, vermicelli, linguine in listi testenin.

Ročno izdelan iz trpežnega bukovega lesa, ki je varen za hrano, ima stojalo 8 velikih ročic, ki lahko udobno držijo vse vaše sveže pripravljene testenine.

Zasnova stojala omogoča, da veliko zraka prosto kroži okoli paste, da se posuši naravno, hitro in brez zapletanja.

Enostaven za sestavljanje in zložljiv za udobno in kompaktno shranjevanje.

Dimenzije: D40 x Š30 x V 16 cm.

Priporočeno je samo ročno pranje.

Strojček za izdelavo testenin link
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X