WD 500GB SSD BLACK SN750 SE NVMe Gen4, Battlefield™ 2042 PC

80,12 

14-dnevni denar nazaj garancije

1 na zalogi

Primerjaj
EAN: 619659193232 Šifra: WDCSD-WDBB9J5000ANC Kategoriji: ,
Teža 0.0400 kg
Dimenzije 12.7 × 2.2 × 10.2 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Pripravite se na Vsesplošno bojevanje z omejeno izdajo WD_BLACK SN750 SE NVMe™ SSD Battlefield™ 2042 PC Game Code Bundle,
ki vključuje celotno kodo računalniških iger. Presedlajte na tehnologijo PCIe Gen4, ki omogoča hitrosti branja do 360MB/s
in s tem povečajte zmogljivost vašga PC-ja, ko se spodadate s sovražnikom preko dinamičnih zemljevidov v igri Battlefield™ 2042.
To pomeni veliko manj časa, da se PC naloži (boot-up) in veliko manj časa, da se naložijo posamezne stopnje in veliko več časa za igranje.
Nevihta prihaja. Pripravite se na prevlado v Battlefield™ 2042 z WD_BLACK SN750 SE NVMe™ SSD – namensko ustvarjenim za igranje iger.

Vmesnik: M.2 PCIe NVMe Gen4.0
Tip diska: SSD
Kapaciteta:500GB
Branje: do 3600 MB/s
Pisanje: do 2000 MB/s
IOPS 4k branje: do 360.000
IOPS 4k pisanje: do 480.000
MTTF: 1.750.000h
Velikost: M.2 80mm
Življenska doba: 300TBW
Dodatno: Vključuje kodo za PC igro Battlefield™ 2042 Standard Edition

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X