WD MY CLOUD EX2 ULTRA, NAS SISTEM ZA 2 DISKA, DO 20TB

175,74 

14-dnevni denar nazaj garancije

10 na zalogi

Primerjaj
EAN: 718037843759 Šifra: WDCHD-WDBVBZ0000NCH Kategoriji: ,
Teža 1.0000 kg
Dimenzije 15.49 × 9.91 × 17.14 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Centralizirano mrežno varnostno kopiranje

Varnostno kopirajte in organizirajte velike količine vsebin iz več računalnikov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov v napravi My Cloud EX2 Ultra, v svojem zasebnem omrežju in brez dragih naročnin.

Dostop od koder koli

Shranite, dostopajte in pretakajte vsebino kjer koli imate internetno povezavo z mobilno aplikacijo My Cloud OS 5 ali spletnim dostopom MyCloud.com.

Enostaven za namestitev, enostaven za uporabo

My Cloud EX2 Ultra je mogoče hitro najti v vašem omrežju in namestiti prek spleta, tako da je postopek namestitve preprost in intuitiven. In z ležišči za pogone HOT SWAP lahko trde diske enostavno dodate ali zamenjate v nekaj trenutkih.

Robustno varovanje podatkov

Razpoložljiva programska oprema Acronis True Image za Western Digital zagotavlja enostavno, učinkovito in varno kibernetsko zaščito, ki vključuje nagrajeno varnostno obrambno tehnologijo na osnovi umetne inteligence pred napadi ransomware in cryptojacking. Acronis True Image programska oprema varnostno kopira vse, od operacijskih sistemov in aplikacij do nastavitev in posameznih datotek, s podporo za računalnike PC in Mac.

My Cloud OS 5

My Cloud OS 5 vsebuje naše najnovejše varnostne posodobitve, izboljšano varovanje osebnih podatkov, izboljšano zanesljivost povezljivosti, sodobno izkušnjo za mobilne in spletne aplikacije ter izboljšane možnosti za ogled in skupno rabo fotografij / videov. Uporabite mobilno ali spletno aplikacijo za oddaljen dostop in skupno rabo datotek, fotografij in videoposnetkov, ki jih shranite v NAS My Cloud NAS, kjer koli z internetno povezavo.

Zasnovan za nemoteno pretakanje

Nadgrajen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem Marvell ARMADA 385 1,3 GHz, boste dobili izjemno visoke hitrosti prenosa za visoko zmogljivo pretakanje. Na voljo je tudi 1 GB pomnilnika DDR3, tako da lahko z lahkoto opravljate več opravil. Prenosni strežnik Plex Media Server omogoča, da so vse vaše fotografije, videoposnetki in glasba lepo organizirani in pripravljeni za pretakanje v računalnik, mobilno napravo, igralno konzolo ali drug certificiran medijski predvajalnik.

Poenostavljena skupna raba datotek in map

Preprosto prilagodite način skupne rabe z uporabo javnih ali zasebnih povezav. Z javno povezavo lahko delite svojo vsebino, tako da jo lahko vidijo vsi. Z zasebno povezavo lahko uporabniku dodelite omejen ali popoln dostop.

Šifriranje podatkov

Opremljen je s strojnim šifriranjem 256 AES.  Pomaga zaščititi shranjene datoteke v celotnem omrežju. Ne glede na to, ali uporabljate računalnik ali Mac, je vaša vsebina zaščitena.

Več možnosti RAID

Z nastavitvami RAID naprave My Cloud EX2 Ultra lahko prilagodite sistem s konfiguracijo, ki je za vas najboljša. Uporabite RAID 0 za izboljšano zmogljivost, RAID 1 za zrcalno zaščito podatkov ali JBOD za ne-RAID konfiguracije.

Podpora za neodvisne aplikacije

My Cloud EX2 Ultra podpira celoten nabor priljubljenih aplikacij. Z uporabo aplikacij, kot so Plex, Dropbox, WordPress in druge, lahko NAS prilagodite svojim lastnim potrebam.

 

Procesor: Marvell ARMADA™ 385 1.3GHz dual-core
Spomin: 1GB ram DDR3
2-bay , 0TB, Sata 8,9cm (3,5″) (opcijsko do 20TB)
2x USB 3.0 (za priklop dodatnih USB diskov)
1x Gigabit mrežna
PC/Mac® kompatibilen
RAID 0/1; JBOD, spanning
Enostavna menjava, hot swap
Dostop od kjerkoli preko računalnika, tablice ali pametnega telefona z My Cloud namizno ali mobilno aplikacijo,
WD predlaga WD Red™ diske z WD ekskluzivno NASware™ tehnologijo


Spletna povezava do proizvajalca

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X