102,24 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177722677 Šifra: XIAGA-AIR-3C Kategoriji: ,
Teža 6.2700 kg
Dimenzije 70 × 35 × 35 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Napredni 3 -stopenjski sistem filtriranj
Mi Air Purifier 3C ima kombinacijo treh plasti - primarnega filtra, visoko učinkovitega filtra in visokokakovostnega filtra z aktivnim ogljem; Učinkovito odstranjuje PM2,5, bakterije, viruse, cvetni prah, formaldehid, vonjave in tako naprej. Visoko učinkovit filter učinkovito odstrani 99,97% onesnaževal. Enostavno dihanje z neprekinjenim izpustom prečiščenega zraka.

Visoko učinkovit čistilec zraka
Mi Air Purifier 3C uporablja visoko učinkovit filter z natančnostjo filtriranja na nanometru za učinkovito odstranjevanje drobnih delcev. 11301 ft³/h PM CADR, zagotavlja 5330 litrov prečiščenega zraka na minuto. Hitro hitro čiščenje in visoko natančni laserski senzorji. Učinkovitost pokrivanja 114 m²/h s hitrostjo čiščenja se samodejno spreminja glede na nastavitve ali kakovost zraka. 360 ° kroženje za hitro čiščenje, ki v trenutku zagotovi svež zrak za dihanje.
Digitalni LED zaslon 
Nadgrajen digitalni LED zaslon prikazuje natančne informacije v realnem času za vrednosti PM2,5, stanje Wi-Fi in način delovanja. Tribarvni svetlobni obroč (svež in čist & Blago/zmerno onesnaževanje in visoko onesnaženje) se lahko uporablja kot referenca za visoke hitrosti kakovosti zraka v zaprtih prostorih, kar zagotavlja jasno sliko o kakovosti zraka, ki ga vdihnete.
Varčevanje z energijo in enostavna menjava jedra filtra
Mi Air Purifier 3C ima 24-urno porabo energije le 0,7kWh. 29W visoko učinkovit brezkrtačni enosmerni motor z nizko porabo energije za 24-urno čiščenje zraka. Uporabite "Samodejni način" za samodejno prilagajanje hitrosti čiščenja glede na trenutno kakovost zraka za učinkovito in energijsko varčno čiščenje zraka. Zamenjajte novo jedro filtra v treh hitrih in enostavnih korakih.
Prenosno in tiho
Z osnovno površino, manjšo od papirja A4. Naš Mi Air Purifier 3C prihrani prostor in ga lahko postavite kamor koli. Izberite način spanja ponoči, nato pa med spanjem pozabite na čistilnik zraka. Quiet Technology zmanjša raven hrupa na skoraj tihih 31dB, kar zagotavlja, da čistilec zraka ne bo oviral dobrega nočnega počitka.

Spletna stran proizvajalca: https://www.mi.com/global/mi-air-purifier-3c
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X