Xiaomi Mi Home Security 2K videonadzorna kamera, magnet

37,61 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177749032 Šifra: XIANC-IP_CAM_15 Kategoriji: ,
Teža 0.3000 kg
Dimenzije 10 × 20 × 15 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Kamera Xiaomi mi 2K z vrtljivim magnetnim nosilcem, Objektiv z ločljivostjo 3 milijona slikovnih pik z ločljivostjo 2K videa in osvetljevalnikom IR za nočno gledanje
Objektiv z 3 milijona slikovnih pik – ločljivost 1296p 2K – zorni kot 125° – nočni pogled IR – zaznavanje gibanja AI – dvosmerno klikanje

2K kakovostne slike visoke ločljivosti pri 1296p
V vašem domu se nič ne počutite bolj udobno in varno… Zato je magnetni nosilec Xiaomi mi Camera 2K, opremljen z objektivom z ločljivostjo 3 milijona slikovnih pik in ločljivostjo 2K pri 1296p, ki zagotavlja popolno sliko in podrobno kakovost. Približajte se in videli boste, da se ne bo niti preveč izostril!

Z infrardečimi LED-sijalkami
Ni pomembno, koliko časa je: Posnemite vse brez prekinitev čez dan. Zahvaljujoč infrardečemu osvetljevalniku z žarnicami 940 nm kamere mi 2K povečajo vidnost v temnih okoljih, pa naj bo to noč, dan ali ugasnjene luči.

Dvosmerno klicanje z mikrofonom in zvočnikom
Komunicirajte z osebo na drugih straneh fotoaparata: Uporabite ga za prehlad sosedovega otroka, ki se prikrade na vrt, ali celo za to, da opazujete otroka ali hišnega ljubljenčka. Magnetni nosilec mi Home Security Camera 2K ima vgrajen mikrofon in zvočnik za dvosmerno klicanje. Ne glede na to, kje ste!

OPOZORILO O ZAZNAVANJU GIBANJA Z UMETNO INTELIGENCO
Kot da to ni dovolj, z integracijo različnih tehnologij umetne inteligentne kamere mi Home Security 2K natančno določijo sumljive premike ljudi, se izognejo napačnim alarmom in jih filtrirajo, da pošljejo obvestilo na telefon in vas opozorijo na kakršno koli nepravilnost. Povežite ga s PROGRAMOM mi Dom in uživajte v tej funkciji in še veliko drugih!

Dve možnosti shranjevanja in šifrirane datoteke
Kamera mi 2K z magnetnim nosilcem podpira tudi dve obliki shranjevanja: V oblaku ali na kartici Micro SD, tako da si posnetek posnetkov ogledate pozneje na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Poleg tega bodo vse zbrane datoteke priročno šifrirane za zaščito vaše zasebnosti, napredna tehnologija kodiranja videa H.264 265 in zagotavlja boljše tekoče pretakanje in zmanjševanje pasovne širine brez podrobnosti.

Priročnost pametnega doma
Ne pozabimo pozabiti omeniti še ena izmed najboljših kamer Xiaomi mi 2K, ki ni nič drugega kot njena prednost uporabe. To je zato, ker je združljivo z dvema najbolj uporabljenima platformama Smart Home: Google Home in Amazon Alexa. Preprosto pokličite pomočnika, da z glasom upravljate magnetni nosilec kamere mi.

Magnetni nosilec za enostavno namestitev
Okrogla in kompaktna zasnova magnetnega nosilca kamere mi 2K vam omogoča, da ga enostavno postavite v kateri koli kotiček hiše, ne da bi ga pri tem opazili. Poleg tega, kot že ime pove, vključuje magnetni nosilec z nastavitvijo vrtenja za 180° in samolepilno nalepko, tako da bo tudi njegova namestitev zelo enostavna.

V vsakem primeru se njena namestitev izvede v samo 3 korakih:

1° – prenesite aplikacijo Xiaomi Home v pametni telefon ali tablični računalnik.
2° – priključite fotoaparat na vir napajanja.
3° – odprite aplikacijo in skenirajte kodo QR na dnu naprave, da jo povežete. In to je to!
Tehnične specifikacije Magnetni nosilec Xiaomi mi Home Security Camera 2K:

Splošni parametri:
Blagovna znamka: Xiaomi
Izdelek: Kamera za nadzor
Ime: Kamera mi 2K (magnetni nosilec)
Vzorec: MJSXJ03HL
Barva: Bela
Tehnični parametri
Ločljivost: 2304 x 1296 str
Vidni kot: 12,5°
Kodiranje videa: H. 265
Pomnilnik: Kartica Micro SD (naprodaj posebej)
Napajanje: 5V 1A
Delovna temperatura: -10 °C ~ 50 °C.
Dimenzije: 60 x 48 x 67,5 mm
Povezljivost
Wi-Fi IEEE 802,11b/g/n 2,4GHz
APLIKACIJA: Xiaomi Home
Združljivost: Android (6,0 ali novejši), iOS (11,0 ali novejši)

Vsebina paketa:
1 x Xiaomi mi Home Security Camera 2K Magnetni nosilec
1 x magnetni nosilec
1 x napajalni kabel
1 x kovinska ploščica
1 x priročnik za uporabo

Spletna stran proizvajalcev:https://www.mi.com/global/product/mi-camera-2k-magnetic-mount/

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X