55,73 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177721496 Šifra: XIAMM-URA_03 Kategoriji: ,
Teža 0.2200 kg
Dimenzije 8.1 × 14.5 × 16.8 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Xiaomi Mi Lite ni le pametna ura, temveč ima svojo edinstveno osebnost.

Obstajajo tri barvne možnosti za ohišje ure, pet barvnih možnosti za pas, več kot 120 tematskih številčnikov in prilagoditev funkcij številčnice*, da zadovolji vaš nenehno spreminjajoči se slog. 

Ne glede na to, ali ste v zaprtih prostorih ali na prostem, Mi Watch Lite spremlja vašega gibanja v realnem času in podpira posebne nastavitve ciljev vadbe, ki pomagajo izboljšati rezultate.

Z GPS+GLONASS pozicioniranje in več pametnimi senzorji lahko ura natančno spremlja vašo pot, hitrost, razdaljo in porabljene kalorije.
Prav tako lahko izmeri kakršne koli spremembe srčnega utripa, kar zagotavlja jasno sliko o statusu vaše vadbe.

Opremljena s PPG senzorjem, lahko ura natančno zaznava vaš srčni utrip 24 ur na dan in vas obvesti, ko vaš srčni utrip preseže normalno raven. Prav tako lahko shranjuje podatke o srčnem utripu v mirovanju za 30 dni, da pomaga spremljati dolgoročne spremembe srčnega utripa.

Analizirajte kakovost svojega spanca tako, da zabeležite popolne podatke o spanju, kot so globok spanec, lahek spanec in trajanje spanja, da ohranite dobre spalne navade.

Izvajajte vodene dihalne vaje 1 do 5 minut v določenem ritmu, da ublažite stres kadar koli in kjer koli.

Lastnosti:

 • Zaslon: 1,4-palčni TFT LCD barvni zaslon na dotik
 • Ločljivost: 320 x 320 slikovnih pik, PPI323
 • Baterija: 230 mAh 
 • Čas delovanja baterije: do 9 dni normalne uporabe, do 10 ur neprekinjene GPS povezave
 • Čas polnjenja: 2 uri 
 • 11 načinov vadbe
 • Vodoodpornost 5 ATM do 50 m
 • Merjenje srčnega utripa, spanja, dihanja
 • Obvestila v realnem času na zaslonu in z vibriranjem: klici, SMS, obvestila aplikacij, cilji dejavnosti, vreme, ura, nastavitev glasbe
 • Satelitsko lokaciranje GPS / A-GPS / GLONASS
 • Teža: 35g s paščkom/ 21g brez paščka
 • Dimenzije: 41mm x 35mm x 10.9 mm

Uradna stran proizvajalca: https://www.mi.com/global/mi-watch-lite/specs/

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X