Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh črna

28,19 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177721946 Šifra: XIAPB-10000_22 Kategoriji: ,
Teža 0.2200 kg
Dimenzije 9 × 6.3 × 2.4 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

22,5W hitro polnjenje: Xiaomi Ultra Compact prenosna baterija je opremljena z USB-C dvosmernim hitrim polnjenjem. Ima dva vhodna vrata visoke moči, USB-C in Micro-USB. Vrata USB-C podpirajo dvosmerno hitro polnjenje in imajo maksimalno vhodno/izhodno zmogljivost 22,5 W, kar močno skrajša čas, potreben za polnjenje željene naprave.

Istočasno polnjenje treh naprav: Združljivo s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in stikali. Poleg dveh izhodnih USB-A vrat je na voljo tudi USB-C izhod. Z njimi lahko polnete do tri naprave hkrati.

Varni visokokakovostni IC čipi: Visokokakovostni IC čipi omogočajo varnejšo vsakodnevno uporabo. 

Majhen, tanek dizajn: prenosni polnilnik je neverjetno kompakten z 10000 mAh zmogljivosti, tehta le 200g. Oprijemljiv dizajn, enostaven za držanje, enostaven za met v torbo in neverjetno prenosljiv. Primerno za potovanje.

Klasičen mat črn črtast dizajn: Ultra kompaktni prenosni polnilnik je opremljen s črno mat črto teksturo. Iznajdljiva oblika, okolju prijazno ohišje, PC + ABS za brezskrbnost. 4 LED enote, kiprikazujejo raven zmogljivosti (vsaka kaže 0-25 % zmogljivost).

Specifikacije: 

 • Vhodna vrata USB-C/Micro-USB
 • Litij-ionska polimerna baterija
 • Izhodna vrata USB-A/USB-C
 • Čas polnjena: 
  Približno 3,5 ure (polnilnik PD 24 W ali več, kabel C do C)
  Približno 6 ur (5V/2A polnilnik, priložen kabel)
 • Napajanje baterije 37 Wh, 3,7 V, 10000 mAh
 • Nazivna zmogljivost 5500 mAh (5V/3A)
 • Dimenzije: 8,99cm x 6,4cm x 2,4cm
 • Teža: 200g
Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X