84,74 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177728594 Šifra: XIAGA-COOKER_02 Kategorije: , ,
Teža 4.3000 kg
Dimenzije 30.4 × 25.2 × 33.5 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Zdrava priprava hrane z manj olja in maščob!

Olje v hrani se temeljito cvre skozi 360 ° ogrevan krog zraka, kar zagotavlja okusno hrano z manj maščobe. Topel toplotni tok z veliko hitrostjo zagotavlja enakomerno segrevanje hrane in ustvarja hrustljavo zunanjo plast, notranjost pa ostane mehka.

Temperaturo lahko nastavite med 40 ℃ in 200 ℃. Z dvostopenjsko konfiguracijo ventilatorja lahko cvrtnik odmrzne zamrznjeno hrano, osuši sadje in fermentira zelenjavo. Motor se pri nizkih temperaturah vrti pri 1800 vrt / min, pri visokih temperaturah pa 2600 vrt / min. Ogrevalna moč 1500 W omogoča hitro zvišanje temperature, bolj uravnoteženo porazdelitev toplote znotraj cvrtnika, skrajša čas kuhanja in tako ponuja hitrejši, bolj zdrav ter priročen način življenja.

Podpira kuhanje do 24 ur po urniku. Hrano vnaprej postavite v cvrtnik in uživajte v toplem okusnem obroku, ki vas čaka, ko se vrnete z dela. Košaro lahko kadarkoli izvlečete in tako preverite stanje kuhanja hrane in za tem ni potrebno ponastavljanje – samo uživajte v novem, enostavnem in varnem načinu kuhanja. Sedem plastna sestavljena košara za cvrtje vsebuje dvoslojno prevleko iz PTFE, ki košaro naredi odporno proti obrabi in je enostavna za čiščenje. Tako košaro kot kuhalno ploščo lahko čistite ločeno v pomivalnem stroju.

Povečajte prostor za kuhanje z ekskluzivnim žarom. Optimalna prostornina 3,5 litra s kapaciteto kuhanja hrane za do 5 oseb v kombinaciji z ekskluzivnim žarom zagotavlja učinkovitejšo uporabo notranjega prostora cvrtnika. Kuhajte za več ljudi, ne da bi zavzeli dodaten prostor. Ko je kuhanje končano, je olje, filtrirano iz hrane, vidno na dnu košare, a hrana ima okus kot da je bila ocvrta z oljem. Okusno in nemastno!

Vrsta izdelka Friteza – pečica na vroči zrak
Model MAF02
Teža 3,9kg
Napetost in frekvenca 220-240V, 50-60Hz
Moć 1500W
Volumen 3.5L
Vsebina Cvrtnik, Flying plošča, Grill, navodila
Garancija 12 mesecev

Spletna stran proizvajalca: https://www.mi.com/global/product/mi-smart-air-fryer-3.5l/

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X