Xiaomi Mi TWS Earbuds Basic 2 brezžične slušalke črne

18,51 

14-dnevni denar nazaj garancije

Ni na zalogi

Primerjaj
EAN: 6934177720482 Šifra: XIAMM-SLUSALKE_28 Kategoriji: ,
Teža 0.1000 kg
Dimenzije 2.9 × 7.5 × 16.3 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Mi True Wireless Earbuds Basic 2 so brezžične slušalke, zasnovane s podporo Bluetooth 5.0. Opremljeni so z vgrajenim čipom Realtek 8763, ki se lahko uporablja za dvostranske klice, kakovost zvoka pa je zagotovljena z digitalnim zmanjševanjem šuma DSP.

Značilnosti:

  • Brezžične stereo ušesne slušalke s polnilno škatlo 300 mAh Powerbank
  • Kakovostna optimizacija ekskluzivnega patenta. – Ta slušalka ima izjemno eleganten dizajn, izvrstno izdelavo, slušalke pa so lahke in prenosne.
  • BT5.0, kristalno čist zvok, ki ga zagotavlja zvočnik s prodornim zvokom.
  • Kakovosten zvok z zmanjšanjem šuma. Kompaktna in kakovostna ter prinaša izjemno izkušnjo poslušanja, ustreza domačim ali zunanjim aktivnostim.
  • Ergonomska oblika z mehkimi silikonskimi konicami za ušesa, neposredno usmerja glasbo v ušesno votlino in izolira zunanji hrup.
  • Integrirani nadzor za nastavitev glasnosti, predvajanje glasbe in klicev.
  • 7,2-milimetrski zvočnika, predstavljena tako, da proizvajata globoke nizke tone in visokokakovosten stereo zvok.
  • Gumb za upravljanje z enim dotikom.

Spletna stran proizvajalca: https://www.mi.com/global/mi-true-wireless-earbuds-basic-2/

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X