Lenovo je tehnološko podjetje s sedežem v Pekingu na Kitajskem in hitro postaja eno največjih imen na področju prenosnih in namiznih računalnikov. To podjetje ponuja široko paleto možnosti, vključno s priljubljenim prenosnikom Chromebook vse do večnamenskih računalnikov in igralnih namizij. Preprosto povedano, Lenovo ima računalnik za vse potrebe.

Kaj cenijo uporabniki?

Uporabniki računalnikov Lenovo cenijo njihovo vrhunsko izdelavo, dobro in hitro strojno opremo. Lenovo prenosniki in računalniki serije Think so narejeni, da trajajo.

Pogoste napake

Lagali bi, če bi trdili, da se Lenovo prenosniki ne kvarijo. Poleg splošne napake, ki jo imajo vsi uporabniki z nameščenim operacijskim sistemom Windows, se tudi Lenovo prenosniki sčasoma pričnejo upočasnjevati. Značilna je zmanjšana odzivnost in hitrost računalnika. Prazen ali moder ekran in težave z miško na dotik “touchpad”.

Menjava Lenovo zaslona

Ena najpogostejših težav z zaslonom, s katero se srečujejo uporabniki Lenovo, je povezana z zaslonom na dotik. Sčasoma se pri prenosnih in namiznih računalnikih Lenovo pojavijo težave z zaslonom na dotik, pa tudi splošne težave z zaslonom. Druge težave, s katerimi se včasih srečujejo uporabniki Lenovo, vključujejo črn zaslon, mrtve slikovne pike ali težave z video prikazom. Ne glede na to, s kakšnimi težavami z zaslonom se soočate z računalnikom Lenovo, imamo na računalniškem servisu Redit orodja in znanje za odpravo težave. Naši tehniki imajo izkušnje s popravili in zamenjavo zaslonov za vse najbolj priljubljene računalnike, vključno s prenosnimi in namiznimi računalniki Lenovo, zato ste lahko prepričani, da bomo delo opravili pravilno že ob prvem obisku.

Koliko stane popravilo Lenovo prenosnikov?

To je odvisno od servisa do servisa. Cene in kvalitete storitev zelo variirajo tudi v Ljubljani. Politje s tekočino in fizično poškodbo zaslona računalnika ne pokriva nobena garancija na uradnem servisu. Popravila na uradnem servisu znajo biti zelo draga iz dveh razlogov. Pri razlog je, da uradni servisi v večini primerov ne popravljajo sestavnih delov, ampak jih zamenjajo z novimi. Drugi razlog pa je ekonomske narave. Proizvajalci računalnikov si danes s prodajo novih sestavnih delov na pooblaščenih servisih ustvarjajo velike dobičke.

Bogata izbira novih in obnovljenih prenosnikov in računalnikov

Pred nakupom ali servisom računalnika si preberite

X