Ohrani naravo in popravi napravo!

Samo pravilno hlajen računalnik lahko dela čudeže!

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Vse blagovne znamke računalnikov z vsemi možnimi okvarami popravljamo mi!

Tisti, ki nas poznajo, vedo, da zanesljivo popravljamo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih računalnikov. Velika zaloga novih in rabljenih nadomestnih delov, ki so pri nas že naslednji dan, nam omogoča odpravljanje vseh napak po dostopnih cenah. Ne mečite računalnika stran!

Hiter računalniški servis

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika? Nič ni sramotnega v tem, da ga želite čimprej nazaj. Zato se obvezujemo popraviti računalnike v 72 urah ali prej. Pred sprejemom vašega naročila vas bomo seznanili s časom, potrebnim za temeljito popravilo računalnika.

Garancija na popravilo

Naša popravila so pokrita s standardno 12 mesečno garancijo Redit (oziroma 6 mesečno garancijo, kadar se uporabijo rabljeni rezervni deli).

Preproste besede in pojasnila

Trudimo se, da so stvari preproste kot je le mogoče, zato ne uporabljamo strokovnih izrazov. Želimo, da nas razumete. Želimo, da bo vaša odločitev sprejeta na podlagi naše strokovne ocene in vašega jasnega razumevanja. Veseli bomo tudi strokovnega pogovora z vami, v kolikor si boste to zaželeli.

Ne računamo, če ne popravimo!

Občasno ne moremo zagotoviti rezervnih delov za starejše računalnike. Ali pa se z ekonomskega vidika popravilo ne izplača. V tem primeru vam podarimo darilni bon v vrednosti 25 €, ki ga lahko unovčite v naši trgovini z obnovljenimi poslovnimi računalniki, na katere nudimo garancijo do 3 leta.

Prispevajte k varovanje okolja pred elektronskimi odpadki.

Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v eletronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večino okvar je res malenkostnih za katere je potreben samo čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način vsaj malo manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si