ASUS

Računalniški servis vseh modelov ASUS

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Asus

Ne glede na to kakšen računalnik potrebujete, Asus vam lahko iz svoje bogate ponudbe ponudi kvaliteten računalnik, ki bo zadovoljil vaše zahteve.

Kaj cenijo uporabniki?

Najtanjši prenosni računalnik Ultrabook, kot tudi številni visoko zmogljivi namizni in prenosni računalniki za igranje iger in delovne grafične in video postaje, ter odlični monitorji, povzdigujejo Asus med vodilne proizvajalce prenosnih, namiznih in tabličnih računalnikov.

Pogoste napake

Asus računalniki so znani po dobrih ocenah s strani uporabnikov. Sčasoma pa tudi Asus računalniki pokažejo znane napake.

Najbolj pogoste napake na Asus računalnikih so napake na gonilnikih strojne opreme. Razlog za to so pokvarjeni ali zastareli gonilniki. Uporabniki Asus računalnikov se pogosto pritožujejo nad počasnim delovanjem, črnim ekranom in opozorilnimi sporočili operacijskega sistema o strojnih napakah.

Menjava Asus zaslona

Najbolj pogoste težave z zaslonom se pojavljajo na računalniki Asus z zasloni na dotik. V nekaterih primerih je popravilo enostavno in poceni. To so primeri, ko zamenjamo samo podatkovni konektor zaslona ali pa posodobimo gonilnike za zaslon. Če je zaslon fizično poškodovan ali počen, pa je potrebno zaslon zamenjati.

Težave z zaslonom na Asus računalniku vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš računalnik popravili in vrnili. Vaš Asus računalnik bo delal kot nov.

Koliko stane popravilo Asus prenosnikov?

Ne glede na to ali ste lastnik namiznega ali prenosnega računalnika Asus, vam v računalniškem servisu Redit brezplačno diagnosticiramo napako, ki vam povzroča preglavice.

Tudi vam zagotavljamo

Celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Računalniški servis Redit

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si