DELL

Računalniški servis vseh modelov DELL

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Dell

Ne glede na to kakšen računalnik potrebujete, Dell vam lahko iz svoje bogate ponudbe ponudi kvaliteten računalnik, ki bo zadovoljil vaše zahteve.

Kaj cenijo uporabniki?

Dell računalnike uporablja ameriška vojska, ker so robustni in zanesljivi tudi v ekstremnih okoljih. Pa še se kvarijo. Dejstvo je, da se vsi računalniki kvarijo. Dell računalniki imajo manj mehanskih težav kot so počena ohišja, napajalni konektorji ali tečaji zaslona.

Pogoste napake

Še zmeraj pa so prisotne težave z sporazumevanjem operacijskega sistema in strojne opreme. Posodobitev gonilnikov strojne opreme je ključna v
zagotavljanju hitrega delovanja in dobrih performansov vašega računalnika. Zaradi velikega števila različnih podmodelov s skoraj identičnimi serijskimi oznakami, je velikokrat težko v prvo namestiti odgovarajoči gonilnik. Te vrste težav lahko odpravite sami. Če se znajdete v pomanjkanju časa pa se lahko na hitro zaustavite pri nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Menjava Dell zaslona

Mnogi uporabniki Dell prenosnikov se srečujejo z nejasnimi zasloni, težavami z predvajanjem video vsebine, črnimi zasloni in nedelujočimi grafičnimi procesorji. Manjše težave lahko odpravite sami, tako da na uradni Dellovi strani poiščete in naložite odgovarajoči gonilnik za vašo grafično kartico. V primeru večjih težav pa nas le obiščite.

Koliko stane popravilo Dell prenosnikov?

Težave z zaslonom ali računalnikom Dell vam na servisu Redit hitro diagnosticiramo in odpravimo. Imamo znanje, izkušnje in orodje za kvalitetna popravilo. Po konkurenčnih cenah bomo vaš Dell računalnik hitro popravili in vrnili. Vaš računalnik bo spet delal kot nov.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Računalniški servis Redit

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si