HP - Hewlett Packard Company

Računalniški servis vseh modelov HP

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Hewlett Packard Company

HP računalniki so zastopani v Sloveniji z namiznimi in prenosnimi računalniki. Njihovo ime je dobro zapisano pri zasebnih in poslovnih uporabnikih. Odlikujejo jih kvalitetni in inovativni izdelki. HP računalniki omogočajo posameznikom in podjetjem, da z vrhunsko HP tehnologijo izboljšajo kvaliteto zasebnega in poslovnega življenja.

Kaj cenijo uporabniki?

Uporabniki računalnikov HP cenijo njihovo vrhunsko izdelavo, design in trpežnost. So najbolj prodajani poslovni računalniki v Sloveniji.

Pogoste napake

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. HP prenosni računalniki imajo pogosto težave s tečaji preklopa oziroma zaslona. Ta napaka je toliko bolj zastopana na serijah, ki so namenjene zasebnim uporabnikom. Posledično ti okvarjeni tečaji (ali panti, po domače) poškodujejo notranjost prenosnika in skoraj vedno napajalni konektor znotraj ohišja. Računalnik, ki se ne more prižgati, črni ekran in zamrznitev operacijskega sistema, so težave, ki se občasno pojavljajo in niso prisotne samo na prenosnih, ampak tudi na stacionarnih računalnikih.

Menjava HP zaslona

Tudi vzdržljivi prenosniki podležejo prekomerni uporabi ali fizični poškodbi. Razpokani zasloni, mrtve osvetlitve ali zlomljeni LCD zasloni so pogoste težave z zaslonom, s katerimi se včasih ukvarjajo uporabniki HP prenosnikov. Sedaj, ko je HP prenosnik poškodovan, razbit ali ne delujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestnim zaslonom ali nestrokovno menjavo le tega. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran ni vedno posledica nedelujočega zaslona. Razlog je v ne delujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu Redit, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. Ob vaši prisotnosti. Vse, kar morate storiti je, da se za trenutek zaustavite pri nas.

Koliko stane popravilo HP prenosnikov?

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik HP, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Redit strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja pa se delati ne da.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Računalniški servis Redit

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si