TOSHIBA

Računalniški servis vseh modelov Toshiba

Potrebujete urgentno pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

SobotaUrgenca

Nedelja in praznikiZaprto

Toshiba

Toshiba računalniki so priljubljeni v Sloveniji in po vsem svetu. Toshiba je vodilno ime na tržišču prenosnih računalnikov. Njihova ponudba pa obsega tudi namizne in tablične računalnike, ki pa žal pri niso v prodaji. Njihovi prenosni računalnik iz serije Satelite so priznani po celem svetu. Prenosnike Satelite odlikujejo robustno ohišje, trpežni panti zaslona in, kot tudi vsi ostali računalniki Toshiba, imajo lastni BIOS.

Kaj cenijo uporabniki?

Uporabniki računalnikov Toshiba cenijo njihovo vrhunsko izdelavo, dobro in hitro strojno opremo. Toshibini zasloni so vedno najvišje kvalitete.

Pogoste napake

Lagali bi, če bi trdili, da se Toshiba prenosniki ne kvarijo. Poleg splošne napake, ki jo imajo vsi uporabniki z nameščenim operacijskim sistemom Windows, se tudi Toshiba prenosniki sčasoma pričnejo upočasnjevati. Značilna je zmanjšana odzivnost in hitrost računalnika. Prazen ali moder ekran in težave z miško na dotik “touchpad”.

Menjava Toshiba zaslonov

Kvaliteten zaslon na Toshiba prenosniku je mnogim uporabnikom zelo pomemben. Tudi Toshiba prenosniki s časom lahko povzročajo različne napake. Od mrtvih pik “pixlov” do črnega zaslona in oksidiranih podatkovnih povezav. Sedaj, ko je poškodovan, razbit ali nedelujoč ne želite tvegati z nekvalitetnim nadomestkom ali nestrokovno menjavo novega zaslona. Dodaten zaplet pri odločitvi ali menjati zaslon ali pa se odločiti za nakup novega računalnika, pa stopnjuje negotovost. Črni ekran na zaslonu ni vedno posledica nedelujočega zaslona, lahko je razlog v nedelujočem grafičnem čipu na osnovni plošči. Pri nas, na servisu REDIT, to negotovost v trenutku potrdimo ali ovržemo. Ob vaši prisotnosti, Vse, kar morate storiti je, da se na hitro zaustavite pri nas.

Koliko stane popravilo Toshiba prenosnikov?

To je odvisno od servisa do servisa. Cene in kvalitete storitev zelo variirajo tudi v Ljubljani. Politje s tekočino in fizično poškodbo zaslona računalnika ne pokriva nobena garancija na uradnem servisu. Popravila na uradnem servisu znajo biti zelo draga iz dveh razlogov. Pri razlog je, da uradni servisi v večini primerov ne popravljajo sestavnih delov, ampak jih zamenjajo z novimi. Drugi razlog pa je ekonomske narave. Proizvajalci računalnikov si danes s prodajo novih sestavnih delov na pooblaščenih servisih ustvarjajo velike dobičke.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.  

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve. 

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.  

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Računalniški servis Redit

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si