Logitech tipkovnica K380 Multi-Device, roza, SLO g.

50,68 

14-dnevni denar nazaj garancije

2 na zalogi

Primerjaj
EAN: 5099206092914 Šifra: LOGTI-K380_ROZA Kategoriji: ,
Teža 0.4900 kg
Dimenzije 29.6 × 13.6 × 3.2 cm
Manufacturer

Weight

Warranty Months

Brezžična tipkovnica Logitech K380 z Bluetooth povezljivostjo je idealen partner za vse vaše naprave. Omogoča popolnoma enostavno preklapljanje med računalnikom, tablico in pametnimi telefoni. Podpira in se prilagodi MacOS, Windows, iOS, tvOS, Android in Chrome OS okoljem. Ponaša se s kompaktno zasnovo in dolgo življensko dobo baterij.

Lastnosti
-Bluetooth povezljivost
-Tanka, elegantna in kompaktna oblika
-Enostavno preklaplanje med uporabo za PC, tablico in pametnimi telefoni
-Hkratna povezava treh naprav
-24 mesečna življenska doba baterij (2x AAA)
-Slovenska gravura
-Podpira MacOS(OS X), Win, iOS, Android in Chrome OS okolje

Splošno
Tip izdelka: Tipkovnica
Lokalizacija tipk: US inter. – SLO gravura
Vrsta tipkovnice: Za tablice
Združljivost     Vse naprave
Višina profila tipk: Nizka
Mehanska: Ne
Priklop: Bluetooth
Brezžična povezava: Da
Barva: roza
Oprema
Indikatorske lučke: Brez
Polnilne baterije: Ne
Osvetljenost znakov: Ne
Multimedijske tipke: Da
Naslon za zapestja: Ne
Pomožni zaslon: Ne
Sledilna ploščica/krogla: Ne

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite 303€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom in pridobite 3 € v točkah, ki jih lahko uporabite ob naslednjem nakupu.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabite za izdelavo novega.

X